Over Ons

Lansingermeer Taxatie Service houdt zich in de kern bezig met het taxeren, aankopen en verkopen van woningen. Dit doen wij in de regio Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk), Zoetermeer en omgeving. 
 

Patrick Vellekoop, eigenaar Lansingermeer Patrick Vellekoop, Taxateur: 
"Woningen zijn mijn passie. Toen ik tien jaar oud was begon ik met het tekenen van plattegronden van huizen. Tekenen doe ik al lang niet meer maar de interesse in huizen is onverminderd groot.
De afgelopen 21 jaar heb ik een brede ervaring opgedaan in de makelaardij in Zoetermeer en Lansingerland, het meest recent als vennoot van Van Dullink NVM Makelaars.
De naam Lansingermeer komt voort uit de namen van de gemeenten die ik tot het speerpunt van mijn werkgebied reken: Lansingerland en Zoetermeer.

De keuze om aangesloten te zijn bij de NVM was voor mij een logische, het is immers het A-merk onder de makelaarsorganisaties. Uiteraard sta ik geregistreerd in de registers van VastgoedCert en NRVT en volg ik de daaruit verplichte permanente educatie."


Wil jij je huis laten taxeren? Of het nu te maken heeft met het aanvragen van een overbruggingshypotheek, een verbouwing of de financiering van een nieuwe woning, bij Lansingermeer Taxatie Service ben je aan het juiste adres!

Ook geloven wij dat goed advies onbetaalbaar is, maar niet veel hoeft te kosten. Ontvang jij graag advies bij de aan- of verkoop van jouw woning? Dat kan! Bezoek onze dienstverlening pagina voor meer informatie of maak een afspraak.

Maak een afspraak