Zelf je huis verkopen

Lansingermeer Taxatie Service geeft graag tips en verkoopadvies aan mensen die hun huis zelf verkopen. Heb jij bijvoorbeeld geen makelaar nodig omdat je al een koper hebt? Of lijkt het je gewoon leuk om zelf je huis te verkopen? Je kan het maar één keer goed doen! Dus hoe kom je aan goede informatie en hoe moet je big data duiden? Ook mensen die commercieel sterk zijn en de deal best zelf kunnen sluiten, hebben vaak behoefte aan opstarthulp wanneer ze hun huis zelf verkopen. Ieder zijn vak!

Neem direct contact op

Een optimaal resultaat

De meeste aanbieders op internet die hulp aanbieden wanneer mensen hun huis zelf verkopen, richten zich op de promotionele kant van de verkoop. Deze aanbieders bieden weinig ondersteuning bij wat wellicht het allerbelangrijkste is: wat is mijn huis nou eigenlijk waard en hoe zorg ik, zonder gedoe achteraf, voor een optimale opbrengst?

Lansingermeer Taxatie Service is een kennis gedreven adviesbureau op de woningmarkt van Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk), Zoetermeer en omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van taxaties, geven wij ook aan- en verkoopadvies op maat. Ideaal wanneer je jouw huis gaat verkopen zonder makelaar.

Hoe werkt het verkoopadvies traject?

Tijdens een goed voorbereide afspraak bij jou thuis zullen we eerst inventariseren wat voor jou belangrijk is. Daarna wordt de woning grondig bekeken zodat duidelijk is in welke staat deze verkeert. Vervolgens maken we inzichtelijk wat de taxatiewaarde is. Desgewenst bespreken we ook de prijsstrategie en hoe jij als verkoper de omstandigheden kunt creëren om het onderste uit de kan te halen.

Natuurlijk is het tijdens het hele verkoopproces van belang dat de potentiële kopers een reëel beeld krijgen van de woning. Een goede informatievoorziening is daarbij essentieel om problemen achteraf te voorkomen. Samen inventariseren we of er eventueel ‘verborgen gebreken’ aan de woning kunnen kleven. Ook bespreken we hoe je die het beste kunt vastleggen in de NVM-vragenlijst die je aan de koopovereenkomst hecht. De benodigde documenten (Vragenlijst en Lijst van Zaken) stellen we uiteraard ook ter beschikking.

Aanvullend verkoopadvies

Ondanks een perfecte voorbereiding en goede uitvoering, kan het gebeuren dat je toch wat meer ondersteuning nodig hebt wanneer je beslist om je huis te verkopen zonder makelaar. Soms is het fijn om tijdens het onderhandelingsproces bijvoorbeeld even te kunnen sparren met een professional. Het kan ook zijn dat je de koopovereenkomst liever laat opstellen door een expert. Dit zijn uiteraard diensten waar we ook bij kunnen helpen.

Maak vandaag nog een afspraak

Advieskosten zelf verkopen van je huis

Sommige makelaars bieden gratis verkoopadvies aan dus waarom zou je voor advies betalen? Simpel, omdat de insteek van ons advies is dat niet de makelaar jouw deal optimaliseert maar dat jíj dat gaat doen. Je kunt bij ons dus juist díe vragen stellen die je tijdens het gratis adviesgesprek misschien niet durft te stellen.

Goed advies is onbetaalbaar maar hoeft niet veel te kosten! Voor ons onderbouwde verkoopadvies met uitgebreide samenvatting per e-mail betaal je slechts 499,- euro inclusief BTW. Bel of mail ons voor meer informatie of maak vandaag nog een afspraak.