Verbouwen

Geld lenen voor een verbouwing

Je hebt een woning die je wilt verbouwen, maar hiervoor heb jij een extra financiering (lening) nodig. De bank vraagt in dit geval om een taxatierapport. Zo kunnen zij namelijk bepalen of de woning door de verbouwing ook daadwerkelijk meer waard wordt. Op basis daarvan wordt de hoogte van de lening bepaald. Lansingermeer Taxatie Service helpt je graag verder door een gevalideerd taxatierapport op te stellen. Hierin wordt zowel de marktwaarde van de woning voor de verbouwing als de marktwaarde na de verbouwing vermeld.

Taxatie voor verbouwing

Je wilt een nieuwe woning kopen maar deze is niet helemaal naar wens. Je wilt daarom het een en ander verbouwen. Misschien wil je zelfs jouw huis verkopen en van tevoren verbouwen om een hogere prijs voor de woning te kunnen vragen. In beide gevallen wil je weten of de waarde van de woning gaat stijgen na de verbouwing. Ook is het belangrijk om te weten of de kosten van de verbouwing hier tegen opwegen.

Taxatie na verbouwing

Wanneer je jouw huis gaat verbouwen, kan de woning na de verbouwing meer waard zijn geworden. Je wilt daarom de waarde van de woning na de verbouwing weten. Misschien wil je jouw woning binnenkort zelfs verkopen en wil je weten wat deze nu waard is. Door een taxatie uit te laten voeren, weet jij dit zeker. In een taxatierapport leggen wij vast wat de nieuwe marktaarde van het huis is na de verbouwing.

Wil je meer informatie of direct een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact op met Lansingermeer Taxatie Service.

Neem contact op