Financiering woning voor verhuur

Je wilt jouw koopwoning graag aan iemand verhuren en wilt weten wat de woning waard is. Hier komt meer bij kijken dan bij een reguliere hypotheek. Een aantal geldverstrekkers is bereid om particuliere beleggers die één of meer woningen verhuren (gedeeltelijk) te financieren. Het kan daarbij gaan om zowel het waarderen van woningen die reeds verhuurd zijn als woningen die na de transactie verhuurd gaan worden. Bij de taxatie voor een verhuurhypotheek zijn er andere voorwaarden en regels dan bij een standaard hypotheek.

De marktwaarde taxeren

De marktwaarde van de woning moet getaxeerd worden. Met de marktwaarde van de woning wordt de woning in verhuurde staat bedoeld. Hierbij wordt onder andere gekeken naar referentiepanden in de buurt. Helaas valt dit aantal vaak tegen. Een gespecialiseerde taxateur als Lansingermeer Taxatie Service heeft wel genoeg referentiepanden en daarbij veel kennis van de huurmarkt in Zoetermeer en Lansingerland.

Behoed jezelf voor een slechte deal

Zorg dat je een goed taxatierapport in handen krijgt. Een goed taxatierapport behoedt jou en de bank voor een slechte deal! Lansingermeer Taxatie Service geeft graag deskundig advies en kan snel een goed gevalideerd taxatierapport aanleveren. Wij zetten graag onze expertise en kennis van de huurmarkt in Zoetermeer en Lansingerland in.

Aangezien taxeren onze kernactiviteit is, kan er snel worden geschakeld. Binnen enkele dagen heb jij al duidelijkheid over de taxatiewaarde van jouw woning. Neem voor meer informatie contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op