Huis kopen zonder makelaar

Lansingermeer Taxatie Service geeft graag aankoopadvies en tips bij het kopen van een huis aan mensen die een huis willen kopen zonder makelaar. Heb jij geen aankoopmakelaar nodig? Vind je het leuk om de onderhandelingen zelf te doen? Of vind je de aankoopdiensten van makelaars te duur? Je hebt maar één kans om het goed te doen! Ook mensen die mondig genoeg zijn en de aankoopdeal best zelf kunnen sluiten, hebben vaak behoefte aan opstarthulp wanneer ze een huis kopen zonder makelaar. Ieder zijn vak!

Professioneel aankoopadvies

Hoe fijn zou het zijn als je voordat je gaat onderhandelen de woning hebt laten checken door een ervaren professional? Dat je een document hebt waarin staat hoe het zit met de bestemming, de bodemgesteldheid, de mate van courantheid op langere termijn, de onderhoudstoestand en niet onbelangrijk, de reële marktwaarde. Iemand die meekijkt naar de door de verkoper verstrekte informatie.

Lansingermeer Taxatie Service is een kennis gedreven adviesbureau. Wij zijn actief op de woningmarkt in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk), Zoetermeer en omstreken. Met meer dan 20 jaar ervaring op de woningmarkt, voeren wij taxaties uit en geven wij verkoop- en aankoopadvies op maat. Ideaal voor mensen die een huis kopen zonder makelaar.

Neem direct contact op

Hoe werkt het aankoopadvies traject?

Tijdens een goed voorbereide afspraak bij de woning zullen we eerst inventariseren wat voor jou belangrijk is. Daarna wordt de woning grondig bekeken zodat duidelijk is in welke staat deze verkeert. Vervolgens maken we inzichtelijk wat de waarde van het huis is en tot welk prijsniveau je een verantwoorde deal kunt sluiten. Uiteraard ontvang je ook advies over de in de onderhandeling te maken voorbehouden (bijvoorbeeld voor financiering en bouwkundige staat) en over een te bedingen oplevertermijn. Na de afspraak ontvang je per e-mail een samenvatting van het advies zodat je alles op je gemak kunt nalezen.

Aanvullend advies aankoop woning

Ondanks een perfecte voorbereiding en goede uitvoering, kan het gebeuren dat je net wat meer ondersteuning nodig hebt wanneer je besluit om een huis te kopen zonder makelaar. Soms is het fijn om tijdens het onderhandelingsproces even te kunnen sparren met een professional. Het kan ook zijn dat je de koopovereenkomst wilt laten checken door een expert. Dit zijn uiteraard diensten waar Lansingermeer Taxatie Service ook bij kan helpen.

Maak vandaag nog een afspraak

Advieskosten aankoop woning

Goed advies is onbetaalbaar maar hoeft niet veel te kosten! Voor ons onderbouwde aankoopadvies met uitgebreide samenvatting per e-mail betaal je slechts 399,- euro inclusief BTW. Neem contact op voor meer informatie of maak vandaag nog een afspraak.