Aankoopbegeleiding

Lukt het steeds maar niet om een woning te kopen? Heb je al een paar keer achter het net gevist? Word je telkens overboden en weet je niet goed wat je moet doen? Haal dan even diep adem en neem contact op met Lansingermeer Taxatie Service. 

Besluit niet zomaar om de volgende keer iets radicaals te doen waardoor díe woning wel de jouwe wordt. Overweeg in plaats daarvan om een aankoopmakelaar in te schakelen. Als jij namelijk precies weet waar je op biedt, kun je veel beter bepalen wat je ervoor wilt betalen. Lansingermeer Taxatie Service kan jou ondersteunen middels aankoopbegeleiding.

Maak vandaag nog een afspraak

Voordelen aankoopmakelaar

Veel mensen vragen zich nog af: wat doet een aankoopmakelaar precies? Een eigen aankoopmakelaar neemt je veel werk uit handen en biedt rust en zekerheid. Een aankoopmakelaar zoekt voor jou uit hoe het zit met het bestemmingsplan, de bodemgesteldheid, juridische zaken en de bouwkundige staat. Ook wordt er gekeken naar de stand van de VvE, de marktbewegingen en natuurlijk de waarde van de woning. Het inschakelen van begeleiding bij de aankoop van een woning, vergroot jouw kans op een nette deal.

Meer dan 20 jaar ervaring

Lansingermeer Taxatie Service is een kennisgedreven adviesbureau, actief op de woningmarkt in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk), Zoetermeer, Pijnacker en omstreken. Met meer dan 20 jaar ervaring op de woningmarkt voeren wij taxaties uit, geven we begeleiding bij het kopen van een woning en geven wij verkoop- en aankoopadvies op maat. Door kleinschaligheid en een beperkt dienstenpakket, kunnen wij snel en op maat opereren!

Wil je geheel vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie ontvangen over de aankoopbegeleiding? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op